Uređenje prostoraŽeleznička stanica Prokop

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/4.webp
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/1.webp
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/2.webp
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/3.webp
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/5.webp
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/04/6.webp

Uređenje prostora2024 Železnička stanica Prokop

U okviru projekta rekonstrukcije Železničke stanice Prokop u Beogradu, naš tim je s uspehom završio radove na unapređenju kako unutrašnjeg, tako i spoljašnjeg prostora stanice.

Izvršili smo instalaciju visokokvalitetne keramike unutar objekta, dodajući time sofisticiran i dugotrajan estetski dodir unutrašnjim prostorijama. Takođe, unapredili smo funkcionalnost i sigurnost postavljajući gelendere na unutrašnjim stepeništima, vodeći računa o detaljima koji doprinose bezbednosti putnika.

Na spoljašnjem delu, pažljivo smo kreirali i izgradili prilazne staze, osiguravajući lako i sigurno kretanje oko stanice. Postavili smo i zaštitne ograde na ključnim mestima, obezbeđujući dodatnu sigurnost u okolini stanice.

Iako posao nije bio posebno zahtevan, pristupili smo mu s maksimalnom profesionalnošću i posvećenošću. Ovaj projekat za nas predstavlja primer visokog kvaliteta rada i odgovornog pristupa, pružajući znatno poboljšano iskustvo svim korisnicima Železničke stanice Prokop

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency