O NAMABudućnost na dohvat ruke

Kompanija BMC Connect d.o.o. Novi Sad poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim reglulativama.

Reč osnivačaRast Kompanije

Kompanija BMC Connect d.o.o. iz Novog Sada, je građevinska firma koja se bavi radovima izgradnje, adaptacije, sanacije i rekonstrukcije objekata. Prati nas imidž uspešne i ozbiljne firme kad je u pitanju način rada, kvalitet i poštovanje rokova u oblasti građevinskih radova.

Branislav Marjanović

Vlasnik i direktor firme

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/rec-osnivaca-sekcija.png

Reč osnivačaRast Kompanije

Uspeli smo za kratko vreme izgraditi imidž ozbiljne firme u oblasti građevine. Kvalitetnim izvođenjem radova, poštujući rokove i procedure uverili smo tržište da smo pouzdan partner u postizanju cilja.
BMC Connect se bavi radovima izgradnje, adaptacije, sanacije i rekonstrukcije objekata.

Branislav Marjanović

Vlasnik i direktor firme

O namaKvalitet je naš temelj

O namaKvalitet je naš temelj

BMC Connect d.o.o. Novi Sad je društvo sa ograničenom odgovornošću registrovano 11.09.2015. godine za izgradnju stambenih i nestambenih objekata sa sedištem u Novom Sadu. Vlasnik i direktor firme Branislav Marjanović ima dvadesetogodišnje iskustvo rada u građevinskim firmama, na visokim pozicijama, sa zavidnom referencom objekata na čijoj je izgradnji učestvovao.
Među prvim poslovi koje je BMC Connect d.o.o. Novi Sad samostalno uradio je vođenje projekta izgradnje zgrade Elixir Group, na Futoškom putu 79, jedne od najlepših poslovnih zgrada u Novom Sadu.

Energetski efikasni objekti

Objekti sa ekološkim standardnom

Ono čime se možemo pohvaliti je 116 uspešno realizovanih projekata za veliki broj investitora kao što su Grad Novi Sad, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Opština Žabalj, Autocentar “Stojanov” Novi Sad, Extra auto transport d.o.o Vrbas, Jedinica za upravljanje projektima u javnom sektoru Vlade Srbije, JKP Toplana, Opština Titel, Univerzitet Novi Sad i mnogi drugi.

Silvia Robertson

Silvia Robertson

PROPERTY MANAGEMENT
Lucas Johnsons

Lucas Johnsons

COMERCIAL MANAGEMENT
Daniella Borovitch

Daniella Borovitch

MARKETING AND PR
Daniella Borovitch

Daniella Borovitch

MARKETING AND PR

Tim BMC Connect d.o.o. Novi Sad  čine ljudi većinom inženjeri sa iskustvom u svojim sferama poslovanja spremni da odgovore na sve zahteve naših klijenata i investitora. Posebna pažnja se posvećuje stalnom praćenju i primeni najnovih materijala, opreme, tehnologije, počevši od faze projektovanja i pripeme pa do izvođenja radova. Pored stručnog inženjerskog kadra, firma poseduje i svoju operativu koja broji trideset zaposlenih svih građevinskih struka, alate, opremu I mehanizaciju.

NAŠA MISIJACiljevi Održivosti

Naša misija je da budemo pouzdan partner u ostvarivanju infrastrukturnih i građevinskih projekata razvojem dodatne vrednosti za partnere i buduće korisnike, postavljanjem najviših standarda u industriji i primenom dugogodišnjeg iskustva u pružanju inovativnih rešenja u ovoj oblasti poslovanja.
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2020/01/inner_02.jpg
POUZDAN
PARTNER

U ostvarivanju infrastrukturnih i građevinskih projekata

KONTAKTImate
projekat za nas?

Kontaktirajte nas

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency