USLUGENaše Usluge

BMC Connect DOO je visokospecijalizovana građevinska firma za izvođenje svih vrsta građevinsko zanatskih radova i sprovođenje različitih vrsta tehnoloških procesa.

BMC CONNECTIzgradnja objekta

Podrazumeva zvođenje građevinskih i građevinsko-zanatskih radova, ugradnja građevinskih proizvoda, postrojenja i opreme. BMC Connect DOO Novi Sad, je izgradio i učestvovao u izgradnji, skupih i tehnološki zahtevnih objekata, kao i jeftinijih objekata, i objekata manje kvadrature.

BMC CONNECTRekonstrukcija

Podrazumeva izvođenje građevinskih i drugih radova na postojećem objektu u gabaritu i volumenu objekta kojim se utiče na ispunjavanje osnovnih zahteva za objekat, menja spoljni izgled objekta ili povećava broj funkcionalnih jedinica, postrojenja, opreme i instalacija sa povećanjem kapaciteta.

BMC CONNECTSanacija

Podrazumeva izvođenje građevinskih i drugih radova na postojećem objektu kojim se vrši popravka uređaja, postrojenja i opreme, odnosno zamena konstruktivnih elemenata objekta, kojim se ne menja spoljni izgled, ne utiče na bezbednost susednih objekata, saobraćaja i životne sredine i ne utiče na zaštitu prirodnog i nepokretnog kulturnog dobra, odnosno njegove zaštićene okoline, osim restauratorskih, konzervatorskih i radova na revitalizaciji.

BMC CONNECTAdaptacija

Podrazumeva izvođenje građevinskih i drugih radova na postojećem objektu kojem se: vrši promena organizacije prostora u objektu, vrši zamena uređaja, postrojenja, opreme i instalacija istog kapaciteta, a kojim se ne utiče na stabilnost i sigurnost objekta, ne menjaju konstruktivni elementi, ne menja spoljni izgled i ne utiče na bezbednost susednih objekata, saobraćaja, zaštite od požara i životne sredine.

PROCES IZRADERWA
Srbija

PROJEKATIzgradnja silosa i podnih skladišta u Rumenci
View details

NOVI PROJEKATRWA
Srbija - izgradnja silosa i podnih skladišta u Rumenci

Razvojni proces
BMC kompanije

Kompanija BMC Connect d.o.o. iz Novog Sada, je građevinska firma koja se bavi radovima izgradnje, adaptacije, sanacije i rekonstrukcije objekata. Prati nas imidž uspešne i ozbiljne firme kad je u pitanju način rada, kvalitet i poštovanje rokova u oblasti građevinskih radova.

2016. godina broj završenih projekata
6
2018. godina broj završenih projekata
19
2020. godina broj završenih projekata
14
2022. godina broj završenih projekata
16
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency