Sanacija zgradeSanacija zgrade Osnovne škole "Žarko Zrenjanin – Uča"

Sanacija zgrade2024
Sanacija zgrade Osnovne škole ''Žarko Zrenjanin – Uča''

U srcu Nadalja, naša firma je bila odgovorna za temeljnu sanaciju zgrade Osnovne škole “Žarko Zrenjanin – Uča”. Projekat, koji je odražavao naše posvećenost kvalitetu i inovacijama, fokusirao se na unapređenje funkcionalnosti i trajnosti školske zgrade, dok istovremeno čuva njen originalni arhitektonski duh.

Ključni Elementi Projekta:

Konstrukcija: Sanacija je obuhvatila kako stari, tako i novi deo škole. Stari deo zgrade je izgrađen od masivnih nosivih zidova s drvenim krovnim nosačima, dok je novi deo izveden u skelentnom sistemu s AB pločama i stubovima.

Krovna Konstrukcija: Celokupna krovna konstrukcija je modernizovana, sa zamenom dotrajale drvene građe i postavljanjem vodonepropusnih folija.

Termo-Izolacija: U cilju poboljšanja energetske efikasnosti, izvršeno je oblaganje fasade starih delova zgrade kameno-vunenom izolacijom.

Limarija i Bravarija: Očuvani su i restaurirani postojeći elementi, uključujući oluke i PVC prozore.

Instalacije: Zadržane su postojeće elektro i gromobranske instalacije, kao i vodovod i kanalizacija, s obzirom da nije bilo potrebe za njihovom sanacijom.

Unutrašnji i Spoljašnji Radovi: Uključivali su demontažu i montažu podprozorskih klupica, čišćenje tavana, te postavljanje novog krovnog pokrivača.

Površina: Ukupna neto korisna površina objekta nakon renovacije iznosi 845,14 m².

Ovaj projekat nije samo obnova infrastrukture; to je obnova prostora koji oblikuje buduće generacije. Ponosni smo što smo bili deo ove važne prekretnice za Osnovnu školu “Žarko Zrenjanin – Uča” i zajednicu Nadalja.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency