Sanacija vatrogasne staniceVatrogasna stanica Žabalj

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/vatrogasni-dom-projekat-2.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/vatrogasni-dom-projekat-1.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/vatrogasni-dom-projekat-3.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/vatrogasni-dom-projekat-4.png

Sanacija objektaSanacija objekta
Vatrogasne stanice u Žablju

Završen projekat rekonstrukcije Vatrogasno-spasilačkog doma u Žablju obezbedio je objektu potpuno novu dimenziju. Nakon obimnih radova  žabaljski vatrogasci sada imaju privilegiju raditi u prostoru koji pruža najbolje moguće uslove za njihovu misiju.

Jedna od glavnih promena koja je ostvarena tokom ovog projekta odnosi se na novu krovnu konstrukciju. Sada je krov doma potpuno obnovljen, obezbeđujući potrebnu zaštitu od atmosferskih uticaja i stvarajući siguran okvir za sve aktivnosti vatrogasaca.

Pored toga, unutrašnjost zgrade je takođe temeljito unapređena. Sada je celokupni objekat opremljen centralnim grejanjem, što garantuje prijatan radni ambijent tokom svih godišnjih doba. Ova modernizacija omogućava vatrogascima da se fokusiraju na svoje zadatke bez brige o temperaturnim uslovima.

Još jedan vidljiv rezultat rekonstrukcije su potpuno nova stolarija, podovi i fasada. Vatrogasno-spasilački dom sada izgleda estetski privlačno i funkcionalno. Nova stolarija obezbeđuje bolju izolaciju, čime se smanjuju gubitci energije, a novi podovi pružaju sigurno kretanje kroz prostorije. Fasada je osvežena i prilagođena modernim standardima, što dodatno doprinosi celokupnom izgledu i utisku koji dom ostavlja.

Ovaj projekat je značajan korak ka poboljšanju vatrogasne službe u Žablju i pružanju još bolje zaštite građanima ove zajednice.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency