Tekuće održavanjeOŠ ''Miloš Crnjanski'' Žabalj

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/os-zabalj-projekat-1.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/os-zabalj-projekat-2.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/os-zabalj-projekat-3.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/os-zabalj-projekat-4.png

Tekuće održavanje
''Miloš Crnjanski'' Žabalj

Projekat rekonstrukcije škole u Žablju zahtevao je detaljnu obnovu dotrajale i oronule fasade kao i izvođenje svih vrsta limarksih radova. Fasada je pretrpela značajna oštećenja tokom godina, što je negativno uticalo na estetski izgled školske zgrade i stvaralo utisak zapuštenosti. Međutim, zahvaljujući sprovedenim građevinskim radovima, škola sada izgleda mnogo svežije i lepše.

Rekonstrukcija fasade nije samo doprinela estetskim promenama, već je donela i brojne druge prednosti. Nova fasada obezbeđuje bolju toplotnu izolaciju, što rezultira smanjenjem energetskih gubitaka i poboljšanom energetskom efikasnošću objekta. Takođe, obnovljena fasada pruža dodatnu zaštitu od spoljnih uticaja, produžuje trajnost zgrade i čuva je od daljih oštećenja.

Završetak projekta rekonstrukcije fasade škole u Žablju predstavlja uspešan korak ka unapređenju izgleda i funkcionalnosti objekta. Ovaj projekat je transformisao izgled škole, stvarajući svežu i lepšu atmosferu koja doprinosi ukupnom doživljaju i kvalitetu obrazovanja.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency