Izgradnja stambenog objektaMaxi Media

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/maxim-media-projekat-1.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/maxim-media-projekat-2.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/maxim-media-projekat-3.png

Stambeni objekatMaxi
Media

U 2017. godini, završena je izgradnja stambenog objekta na prestižnoj lokaciji u Beogradu – Dedinje. Objekat se nalazi u mirnom naselju u ulici Koste Racina 11. Eksterijer zgrade je izveden u klasičnom stilu, u fasadnoj italijanskoj boji i kamenom, francuskim prozorima i kovanim gvožđem na terasama. Arhitektonsko rešenje podseća na staru dedinjsku vilu.

Unutrašnjost zgrade je opremljena najluksuznijim materijalima, premium kvaliteta, uključujući mermer, granit, pločice i kovano gvožđe. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, spoj elegancije, funkcionalnosti i luksuza prati kompletan objekat od samog ulaza kroz čitav kompleks. Stanovi su prostrani i svetli, sa velikim prozorima koji pružaju predivan pogled na okolinu.

Ovaj stambeni objekat predstavlja savršeno mesto za one koji traže mir i tišinu u srcu Beograda. Njegova lokacija omogućava brz pristup svim delovima grada, dok mirno naselje nudi beg od gradske vreve. Ovaj objekat je savršen izbor za one koji traže luksuzan životni stil u Beogradu.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency