Izgradnja stambenog objekta JUP Šimanovci

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/jup-simanovci-projekat-1.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/04/jup-simanovci-projekat-2-1.png

Izgradnja stambenog objekta Stambeni objekat
Šimanovci

Još jedan završeni projekat koji se ističe je izgradnja višeporodičnog stambenog objekta u okviru devetog podprojekta Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Republici Srbiji u Šimanovcima. Ovaj stambeni objekat se sastoji od prizemlja i dva sprata, sa ukupno petnaest stanova i pratećim prostorom, te sa 15 parking mesta.

Neto površina ovog objekta iznosi 782,90m2, dok je bruto površina 1001,70m2. Tokom izgradnje, posebna pažnja je posvećena izboru kvalitetnih i dugotrajnih materijala, kao i pažljivo odabrane opreme koja će zadovoljiti potrebe budućih stanara.

Ovaj stambeni objekat predstavlja važan korak u regionalnom programu stambenog zbrinjavanja, pružajući sigurno i udobno stambeno okruženje za ljude u Šimanovcima. Projekat je rezultat pažljivog planiranja i izgradnje, te će pružiti novi dom za mnoge porodice.

Oprema koja je odabrana za objekat odgovara visokim standardima kvaliteta, kako bi stanarima pružila udobnost, funkcionalnost i trajnost. Svaki detalj je pažljivo razmotren, od unutrašnjeg uređenja do spoljašnjeg dizajna, kako bi se stvorio prijatan i moderno opremljen prostor za život.

Ovaj objekat će doprineti lokalnoj zajednici, pružajući sigurnost, udobnost i modernu infrastrukturu koja je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila potrebe budućih stanara.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency