Izgradnja mostovaIzgradnja mostova u Srbobranu

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/2.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/3.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/4.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/5.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/7.png
https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2024/03/1.png

Izgradnja mostova2024
Izgradnja Mostova u Srbobranu

Izgradnja Mostova u Srbobranu: Projekat koji spaja obale i unapređuje Infrastrukturu

Firma BMC CONNECT sa ponosom objavljuje uspešno završen projekat izgradnje četiri mosta preko reke Krivaje u opštini Srbobran. Realizacija ovog projekta predstavlja značajan korak unapredjenj u infrastrukturi ove regije i donosi brojne prednosti lokalnoj zajednici.

Projekat je obuhvatio izgradnju četiri propusna mosta, konstruisana da izdrže težak teret i pruže dugotrajnu uslugu stanovništvu Srbobrana. Pored toga, BMC CONNECT je preuzeo i izgradnju obaloutvrda, čime je dodatno zaštićena obala reke Krivaje od erozije i ostalih prirodnih uticaja.

Jedan od ključnih izazova ovog projekta bila je potreba za obezbeđivanjem alternativnih prelaza preko reke za lokalne poljoprivrednike i njihovu mehanizaciju. BMC CONNECT je uspešno rešio ovaj problem, pružajući privremene, ali efikasne prelaze, čime je omogućena nesmetana svakodnevna aktivnost stanovnika i poljoprivrednika tokom izvođenja radova.

Projekat izgradnje mostova u Srbobranu takođe uključuje i postavljanje zaštitnih ograda duž mostova, što doprinosi bezbednosti pešaka i vozača. Ovo je posebno važno jer se mostovi nalaze u regiji gde se intenzivno odvija poljoprivredna aktivnost, a samim tim i frekventno kretanje teške mehanizacije i transportnih vozila.

BMC CONNECT se zahvaljuje lokalnoj zajednici na saradnji i strpljenju tokom realizacije ovog važnog infrastrukturnog projekta. Ponosni smo što smo bili deo ovog izazovnog, ali izuzetno vrednog poduhvata, koji će doprineti boljem povezivanju ljudi i unapređenju kvaliteta života u Srbobranu.

https://bmc.co.rs/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-design-1.png
Bulevar oslobođenja 30a, I sprat, lokal 8, Novi Sad 21000

Pratite nas:

Kontaktirajte nas

Kompanija BMC Connect poseduje sertifikate koji obezbeđuju sigurnost i usklađenost poslovanja sa svim lokalnim i regionalnim regulativama.

© Created by Mentor Agency